Sommarskidskola 18.6-22.6.2023

SkidNÅID ordnar för 5:e gången sommarskidskola för alla barn i åldern 10 – 13 år (2010-2013 födda) på Solvalla i Esbo. Ett år äldre eller yngre kan delta om det finns plats.

Lägret är avsett för alla som är intresserade av skidåkning oavsett bakgrund. Du kan vara en nybörjare som endast prövat på skidåkning några gånger tidigare eller du kan ha större erfarenhet och aktivt deltagit i tävlingar. Tanken är att alla ska få nya vänner, uppleva äventyr och stärka sitt intresse till idrott och skidåkning.

Lägret kommer att bestå av mera specifik skidträning på förmiddagen (rullskidning, löpning, muskelövningar mm.) och under eftermiddagen och kvällen kommer vi att hålla på med aktiviteter såsom bollspel, hinderbana, olika lekar, frågesport, simning, bastu, grillning och ha det kul tillsammans!

Deltagaravgiften är 230€/pers, inklusive boendet i 2-3 personers rum, alla måltider, alla träningar och andra evenemang.

Anmälning till lägret senast 31.5.2023: ANMÄL DIG HÄR

Ansvarstränare på lägret är Benjamin Holmgren. Han svarar också på frågor om lägret på tfn 050 373 6888. Som hjälpledare har vi 1-2 personer beroende på antalet lägerdeltagare.

Sommarjobb som Hjälpledare

Är du minst 16 år och vill sommarjobba som hjälpledare på ovannämnda läger, hör då av dig till Benjamin Holmgren, tfn 050 373 6888 senast 7.5.2023. Vi anställer 1-2 hjälpledare, beroende på antalet anmälda till lägret och förutsatt att lägret blir av. Blir det inget läger, anställer vi ingen ledare. Som hjälpledare är du närvarande under hela lägret samt deltar i planering och förverkligandet av programmet tillsammans med ansvarstränaren.

Kategorier:
Okategoriserade