Skidtalangläger 29.9-1.10

NÅID ordnar i samarbete med FSS Skidtalangläger för barn födda 2010-2012 vid Solvalla. Lägret börjar fredag 29.9 och pågår till söndag 1.10. Lägret är öppna för alla NÅID-åkare. Tanken med skidtalanglägret är att lära barnen grunderna i skidträning, ha kul på skidor och framför allt att få nya kompisar från andra föreningar. Målsättningen är att barnen inspireras till att fortsätta inom skidåkning. Skidträningsformer lärs ut på ett roligt och enkelt sätt, som också efter lägren kan utövas hemma på egen hand. Under lägret övas rullskidning, stavlöpning och -gång, kroppskoordination, styrka, snabbhet, spänst, rörlighet och muskelvård.

Lägret är tänkt för 11-13 åriga skidåkare men även litet äldre eller yngre kan enligt överenskommelse delta. Lägret inleds på fredag eftermiddag och avslutas vid lunch på söndag.

Deltagaravgiften är 135 €/pers, inklusive boendet i 2-3 personers rum, alla måltider, alla träningar och andra evenemang.

Sista anmälningsdagen är: 21.9.2023. Anmälningslänken tilllägret hittar du HÄR. Program och tilläggsinformation är under planering och skickas ut per e-post efter att anmälningstiden har gått ut.

Ansvarstränare på lägret är Benjamin Holmgren. Han svarar också på frågor om lägret på tfn 050 373 6888. Som hjälpledare har vi 1-2 personer beroende på antalet lägerdeltagare.

Kategorier:
Okategoriserade